Lielas pārmaiņas Dārtas Danevičas vecāku dzīvē; “Īstenībā meitas dēļ esam pilnībā mainījuši savu dzīvi…”

Mediju telpā ir izskanējusi jauna informācija par lielām dzīves pārmaiņām, Dārtas Danevičas vecākiem.

Īss apraksts par Dārtu:

 

Dārta Daneviča ir zināma latviešu aktrise un modele. Dzimusi 1988. gada 8. jūlijā Jēkabpilī, – viņas tēvs Jānis Danevičs un māte Zita Daneviča ir ārsti. Daneviča sāka savu izglītību Jēkabpils Valsts ģimnāzijā un vēlāk turpināja mācības Jēkabpils A. Žilinska mūzikas skolā.

Viņa guva lielisku rezultātu vidusskolas latviešu valodas un literatūras eksāmenā, iegūstot 99 no 100 punktiem. Pēc tam viņa turpināja izglītību Latvijas Kultūras akadēmijas Skatuves un audiovizuālās mākslas katedrā, kur pabeidza mācības 2011. gadā.

Kopš 2012. gada Daneviča ir strādājusi Dailes teātrī. Viņa ir spēlējusi dažādos seriālos, tostarp “Jā, bos!”, “UgunsGrēks”, “Ēnu spēles” un “Svešā seja”, un piedalījusies vairākās filmās, piemēram, “What Sank Titanic” (2011), “Ievainotais jātnieks” (2017), “Jaungada taksometrs” (2018), The Immortal (2019), “Izmisums” (2018), Manny (2020), “Nemierīgie prāti” (2021).

Viņas personīgajā dzīvē bija attiecības ar Dailes teātra aktieri Niklāvu Kurpnieku, un vēlāk ar bijušo aktieri un politiķi Artusu Kaimiņu. 2021. gada martā Danevičai un Kaimiņam piedzima dēls, bet 2022. gada sākumā pāris izšķīrās.

Dailes teātra aktrises Dārtas Danevičas vecāki, Zita un Jānis, ir nolēmuši pārcelties tuvāk Rīgai no vietas, kurā dzīvojuši 40 gadus, lai sniegtu pilnīgu atbalstu savai meitai.

Šo lēmumu aprakstīts Intas Mengišas rakstā “Meitas dēļ aktrises vecāki pamet mājas”, kas publicēts izdevumā “Kas Jauns”.

 

Pirmizrādē Dailes teātrī sastaptais Dārtas tētis Jānis pastāstīja, ka viņš ar sievu vienmēr ir klāt meitai un cenšas palīdzēt visos viņas dzīves aspektos, izmantojot visas savas spējas.

Īstenībā meitas dēļ esam pilnībā mainījuši savu dzīvi. No Latgales, no Jēkabpils, esam pārcēlušies tuvāk Rīgai un tagad esam kļuvuši par vidzemniekiem. Vēlējāmies būt tuvāk meitai, biežāk būt kopā, viņu atbalstīt,” pauda Dārtas tēvs.”

Kad uzdoti jautājumi par Dārtas un viņas bērna (abu mazbērna) tēva Artusa Kaimiņa attiecībām, aktrises vecāki kategoriski atteicās no tās diskusijas, izmantojot žestus ar rokām un skaidri paziņojot, ka nevēlas minēt šīs personas vārdu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment